onsdag 20. januar 2010

Takkekort til jordmor

Ja da har det blitt lenge siden jeg oppdaterte bloggen min. Det har ikke blitt scrappet så mye heller, så det er jo ikke så rart. Grunnen til lite scrapping er lille William som ble født i november. :) Dette kortet lagde jeg til jordmoren som jeg har gått til svangerskapskontroller hos. Vi var også så heldige at det var hun som var med under fødselen. :)


Jeg har bare brukt resteark på kortet, veldig kjekt å få brukt det opp!! Det blå arket er fra My Minds Eye, og det mønstrete er fra Graphic 45. Stempelet på forsiden er fra Stempelglede, og det har fått litt glitterlim på seg også. Diverse blomster som også har fått på litt glitterlim. Blir brukt en del av det ja. :) Sommerfuglen er fra Karen Marie Klip, og den har selvfølgelig litt glitterlim den også. :)


Her er bilde av det nyeste gullet i familien. Stemplene i hjørnet på skrivesiden er fra Papirloftet. En stork oppe i venstre hjørne, og en liten sau nede til høyre.

5 kommentarer:

Christine sa...

Nydelig kort!! Så hyggelig det må være for jordmoren og få kort! Så flott at hun ble med på fødselen også, kan tenke det var betryggene underveis med ett kjent ansikt.

mettepip sa...

Næmmen så nydelig kort Malin!
Lekkert pyntet på skikkelig Malinvis;) Nyyyydelig bilde av William her også. Gleder meg til å se mer lyseblått her inne fremover;)

Klem fra
Mette

Hannemor sa...

For en hyggelig oppmerksomhet til jordmoren deres, Malin - det er garantert ikke mange sånne nydelige kort hun får! Og som Mette sier: Veldig Malinsk! ♥

God helg til deg og dine - bare ei uke til vi ses! *gleder meg*

Marielle sa...

Du lager masse fint... mye god inspirasjon å hente fra deg =) finer ikke "følg" knappen inne hos deg ?? vil gjerne følge deg =) sånn passe ny her inne. har bare blogget i ca 2 mnd. kanskje jeg er blind ?? hehe

Evine sa...

Hei, jeg snublet tilfeldigvis innom bloggen din og syns takkekortet så innmari kjent ut. Så slo det meg at det står i vinduet til jordmora på utstilling. Utrolig fint kort! Ha en fin dag videre! =)