søndag 31. januar 2010

Kort til en liten jentebaby :)

Jeg prøver å få laget opp litt kort om dagen, synes det er så flaut å måtte kjøpe kort (eller å komme uten hvis jeg ikke har rukket å kjøpe) når jeg driver med denne hobbyen her... Går jo ikke veldig unna da, men innimellom får jeg i hvert fall gjort noe. :) Prøver å lage litt enkle kort om dagen også, liker jo egentlig å bruke masse masse pynt, men så er de tså mange som får til den ekle stilen, er litt misunnelig på den... Den sitter ikke helt hos meg da, men jeg prøver meg! :) På dette kortet har jeg fått brukt opp litt rester, veldig kjekt!! Prøver å få unna litt av det også! Det prikkete mønsterarket er fra Melissa Frances, det samme er klistremerket jeg har brukt på forsiden. Jeg har brukt en Martha Stewartpunch på det, synes de er så lekre!! Det rosa arket er fra My Minds Eye. Stempelet er fra Stempelglede.

Inne i kortet har jeg brukt en bit til av det samme mønsterarket. Dette stempelet er også fra Stempelglede. Har satt inn bittesmå hjerte- og stjernebling jeg har kjøpt på e-bay.

Plass til å skrive en koselig hilsen til den nyfødte, samme ark som på forsiden, fra MME. Har brukt Martha Stewartpunchen her også. En enkel blomst fra Prima, og bladet er stanset ut med QK. Litt glitterlim på begge deler. :)

Veldig enkel bakside. Det er ikke brukt noen punch bak her, det skinner bare gjennom fra baksiden. Ikke helt gjennomtenkt å ta bilde i vinduskarmen, men det var så vanskelig med lys her når jeg tok bildene. :)


Takk for at du titten innom bloggen min, utrolig koselig hvis du legger igjen et spor etter deg også! :)

4 kommentarer:

Lisa sa...

Du er så flink! Liker at du bruker mye stäsj til å pynte opp jeg. Og så gir du meg meg mange idéer. Snart igang med dåpsivitasjoner her og.

Linda W sa...

dette var kjempesøtt malin.
mange fine detaljer her.
klem:)

Anne Kristine sa...

Så nydelig kort og enig med deg Martha Stewart punchene er flotte!
Klem Anne

mettepip sa...

Så søtt jentebabykort Malin! Ble litt rosa igjen da;)
Lekert med DoilyLacen!
klem fra
Mette