mandag 21. februar 2011

Et SVART bursdagskort!

I dag fyller min gode venninne Tone 30 år! Hurra hurra!! På fredag var vi i bursdag, hun hadde valgt seg Heavy Metal som tema for festen. *dåne* Jaja, var bare å vri hodet vekk fra lyse pasteller, blonder og blomster for å prøve å få til et kort som sto litt i stil. :) Det var utrolig morsomt å gjøre noe så annerledes da, måtte ringe en annen venninne mens jeg holdt på, kosa meg skikkelig! Tone er egentlig en skikkelig rockejente, men bare på innsiden. :) Så da måtte det litt søte ting på kortet også, sommerfugl, fra Jenny Bowlin, blomster fra Prima, det samme med blingswirlen og den ene glasspyntetingen inen i den ene blomsten.

I bunnen er det brukt Bazzill. Mønsterarket er fra Core'dinations, et festlig ark som jeg pussa på for å få frem mønsteret i det! Har hatt på bølgepapp og bobleplast, en chipboardstjerne og en metallramme. Vet ikke hvor de er fra, funnet frem fra glemselen. :) I tagen bak bølgeplasten er det festet en lenke fra Tim Holtz. Alt har blitt malt med grå maling, og så sprayet jeg glimmermist, Black Magic, over før jeg tørket det. Flere lag med maling og mist, litt sånn etter hvert som jeg tok på pynten. :)

Veldig enkelt på innsiden. Først den grå malingen jeg brukte på forsiden, også her sprayet med Black Magic. Det samme mønsterarket og en grå Bazzill til å skrive på. Og noen Primablomster i hjørnene. :)

Blir nok flere sånne kort, det var kjempegøy! Men kommer nok på noen flere farger også. :)

Ha en fin uke! Takk for at du tittet innom! :)

2 kommentarer:

Maria sa...

Wow Malin! Steempunk kler deg altså, dyktig du!
Stor klem
Maria

mettepip sa...

Thi-hi - dette var et skikkelig "Malin-kort";)
Det var skikkelig stilig! Masse flotte effekter og detaljer!
Ønsker deg en fortsatt fin uke!
klem fra
Mette