søndag 3. april 2011

Ny LO av gullungene :)

Elsker bildene vi tok av barna hos Vibeke Havenstrøm. Det er så morsomt å scrappe de også, er alltid ekstra gøy å scrappe skikkelgi gode bilder! Denne LOen lagde jeg på Casatreffet i Tønsberg forrige helg. Som forøvrig var et helt fantastisk treff med utrolig herlige mennesker!

På LOen har jeg brukt mønsterark fra Kaisercraft. Lyktestolpen er laget ved å legge den på arket, og spraye med Colorwash. Trooor den er fra Kaisercraft den og, men det er jeg ike helt sikker på. :) Er en sånn trefigur i hvert fall! :) Blomstene er fra Prima, billettene fra Tim Holtz. Ellers er det brukt osteklut, "åpnere" fra brusbokser (eller cider var det vel, litt sånn ble det også på treffet, hihi). Tagen i konvolutten er fra Melissa Frances. Bak bildet er det brukt en "avis", et stoort ark jeg kjøpte fra Gode Minner på treffet. Det samme med perlesnora, den er også derfra. Og så litt bølgepapp og blonde på da såklart, det MÅ det liksom være. :)

Ingen tittel på denne her, var liksom ferdig med den når den var sånn som den ble, fant ikke noe sted jeg ville ha tittel heller. Så da fikk det være. :)

Takk for at du titter! :)

Klem Malin :)

2 kommentarer:

elin sa...

Du er så utrolig flink vennen.virkelig.. Klemmer

Torill sa...

Så lekker denne ble da!!!
Takk for sist forresten!! Tenk at en uke kan gå så fort!!
klems