søndag 30. januar 2011

Fugit irreparable tempus

Jeg har faktisk scrappet igjen jeg! *sjokk* Var på Mossetreff i går, arrangert av herlige Maria har arrangert! Så utrolig koselig å tilbringe en hel dag med herlige og smågale scrappedamer! Denne LOen er av min minste vakring. Fugit irreparable tempus betyr noe som "den uerstattelige tiden". Og det er jo så sant. Den herlige tiden mens barna er små, og som går så alt for fort. Bildet er tatt av Vibeke hos Havenstrøm Foto. En utrolig dyktig fotograf! Vi er så fornøyde med alle bildene!


Alle arkene jeg har brukt er fra Maja Design, fra serien Crea Diem. Klokkene er også klippet ut fra disse. Ellers er sommerfuglen fra Jenny Bowlin, og blomstene er fra Prima. Det samme med de svarte perleswirlene.

Det var utrolig gøy å sitte med papir og pynt igjen, håper det holder seg! Har vært dårlig med både scrapping og blogging, både skriving og lesing av andre.

Koselig du tok turen innom! Ha en fin dag!

Klem Malin :)

4 kommentarer:

Marianne/skorpionen sa...

For en vakker LO og en nydelig modell!!
Herlig å høre at du koste deg på treffet!!

Klemmer
Marianne

mettepip sa...

Hei, og takk for i går vennen!
Alltid koselig på treff, og spesielt sammen med deg da!
Denne ble så flott Malin, og den latinske tittelen er jo så fin!
Passet jo veldig godt med klokka da. Og bildet på denne, og alle de andre bildene er jo bare så skjønne da (men så er jo modellene vakre også;))
Klem fra
Mette

Pia sa...

wooow så nydeligt layout, flot opsætning og farver
knus Pia

Kari sa...

Heisann snuppa.

Såååå nydelig Lo, utrolig herlig bilde av gutten din og flott pyntet. Jeg elsker jo Majaarkene, de er så fulle av herlige detaljer og her kom de virkelig til sin rett!

Skulle gjerne vært med på treffet deres, får satse på at jeg får med meg neste. Og så har jo vi treff snart igjen selv også!

Ha en super uke!
Klem Kari