mandag 24. august 2009

Scrappet en kake!

Ja, på lørdag var vi i 2x30 årslag til et vennepar. Vi var en stor gjeng som hadde gått sammen om å kjøpe forskjellige gavekort til paret, og vi bestemte oss for å lage denne kaken å legge gavekortene inni. Venninnen min Tone og jeg satt i gang, det gikk ganske fort når en klippa og en bretta, en skjærte til ark og en lima sammen. ;)

Kaken ble satt på et stettfat som venninnen vår ønsket seg, under kaken har vi lagt en duk i plast vi har kjøpt på KID. Så pakket inn i cellofan. En enkel tag på utsiden med hilsen fra alle sammen på.

Rundt kaken bandt vi et silkebånd. Det var ikke bare til pynt, men også for å holde bitene på kaken bedre sammen.

Kaken er sprayet med glimmermist i fargen Pearl, men det er så vanskelig å få det bra til på bildet! Blomstene har også fått en dusj av samme, pluss glitterlim såklart. :D
Midt på kaken la vi et 30-tall løst på. Rett og slett for at det ble den enkleste løsningen i forhold til å prøve å pynte oppe på en haug med løse esker. *ler*
Her er kakestykkene tatt ut av kaken. Veldig enkelt pyntet på innsiden, ellers hadde det blitt umulig å sette kaken sammen. :) Arkene vi har brukt er fra MME. Vi valgte å skrive navnene deres på en eske hver, inni disse lå det personlige gavekort, i de andre var det felles. Tanken vår var også at de kunne ta vare på et kakestykke til hver, og at de kunne bruke resten å gi bort når de selv skal i selskap. Er jo ikke bare bare å oppbevare denne her, kan ikke brettes sammen i et skap heller. :)

Tusen takk for at du tittet! :D

3 kommentarer:

mettepip sa...

Så nydelig kaka ble Malin! Blir jo rent fristet her jeg sitter;)
Klem fra Mette

Rebecca sa...

Nydelig!

Guri sa...

Jeg snublet over denne siden ved en tilfeldighet, men følte bare at jeg måtte kommentere denne kaka. For en genial idé! Har du laget malen selv, eller har du funnet den noe sted? Vil du dele?;-)