søndag 23. november 2008

Jeg har fått en award!


Ja, er riktignok en liten stund siden, men jeg har ikk ehelt skjønt hvordan jeg skulle få lagt det inn her. *barelittblondpådata*
Jeg fikk den av Hanne! Det var utrolig koselig, og det gjorde meg kjempeglad! Hanne og jeg er sammen den første torsdagen i måneden, og da er jeg så heldig å få se både kort og LOer som hun lager. Og hun lager noe superflott hver gang!!

Ettersom jeg har skjønt, skal jeg nå gi den videre, og da vil jeg gi den til Anne. Jeg elsker den herlige stilen hennes. Hun tryller frem de lekreste LOer. Samme hva du finner frem av "søppel" er jeg sikker på at Anne kan lage den vakreste LO! For å ikke snakke om kort og andre papirprosjekter. Jeg elsker å titte innom bloggen hennes og suge til meg inspirasjon! Ta en titt du også!

1 kommentar:

Anne Kristine sa...

Tusen takk Malin og takk for de flotte og oppmuntrende ord.
JEg har linka deg til blogglisten min så jeg kan følge med på hva du legger ut...du lager så mye flott.
Litt sånn shabby i kroppen om dagen så det jeg har av energi går til å scrappe og kortlaging...har noen award i det siste men har ikke ordnet noe med de...så vet du hvorfor den ikke dukker opp i bloggen min...ja dette ble jo en hel avhandling..he..he..
klem til deg :o)