søndag 21. mars 2010

Adorable

Blir ikke så ille mye scrapping om dagen, så legger ut litt jeg ikke har fått lagt ut før. Litt sliten om dagen, så da er ikke scrappingen førsteprioritet. :) På torsdag ble prinsessa mi 6 år, og både torsdag, fredag og lørdag gikk med til selskaper. I dag våkna ho med feber og er helt utslått stakkar! Og siden samboern også er syk, så blir det jeg som må ordne opp for begge små og litt for han store også. :)

For en tid tilbake var jeg på treff, og da laget jeg denne LOen. Det var min aller første gutteLO. Jeg gruet meg litt til å sette i gang med det, rosa som jeg er. Hihi. LOen er en lift av Broggis!


Jeg har brukt mønsterark fra Melissa Frances. Er det sammen som jeg har brukt på LOen fra sykehuset. ;) Den gamle boksiden er sprayet med Glimmermist, Iridicent Gold. Sommerfuglen er fra Karen Marie Klip. Stjernene og den ovale "tagen" er fra et MFark med ulike figurer. Ellers brukt litt bølgepapp og tyll, og blomster og perleswirler fra Prima. Sløyfen med charm på er fra bleiekaken jeg fikk av jentene i torsdagsklubben, Christine, Hanne og Mette da William ble født! (Hvis dere vil se den nyydelige kaken så ligger den her!) Jeg har også sydd litt rundt kanten. :)

Tusen takk for at du er innom! Blir kjempeglad hvis du legger igjen en liten hilsen! :)

søndag 14. mars 2010

Sjekk den sveisen!

Her er også en LO som var med i stafetten. Oppgaven var å bli inspirert av et bilde, og jeg fikk ananas. Ikke helt enkelt var min første tanke, men etter en liten titt på sveisen til min lille sønn så fikk jeg en ide. Hihi. Han er, som sin storesøster, født med litt langt hår midt oppe på hodet, og det står stort sett rett opp. Prøver å stryke det ned, men det vil ikke ligge. Hadde en plan om å klippe det av, men så er han jo litt søt med sveisen sin også da!

Arkene jeg har brukt er fra Maja Design. Har brukt Glimmermist i fargen Olive Vine både bak arket og har sprayet bølgepappen med den. Velig lite pynt til meg å være, men må lære meg at lillegutt kanskje ikke har lyst på så mye blomster og dilldall som prinsessa her i huset. ;)

Takk for titten! :)

fredag 12. mars 2010

På sykehuset - Ny LO fra stefetten

Her er en ny LO fra scrappestafetten på scrapping.no. Oppgaven var å bruke 6 bilder, og jeg valgte noen fra da vi var på sykehuset når William ble født. Denne LOen kom jeg faktisk til finalen med, det syns jeg var veldig morsomt. Det har jo ikke skjedd noen gang, så det var litt stas!

Mønsterarket, klistremerket, stjerner og journalingtag er fra Melissa Frances. Sommerfuglen er fra Karen Marie Klip. Perleswirl fra Prima, og der er vel de fleste blomstene fra også... Tusen takk for at du er innom bloggen min! Blir kjempeglad for de kommentarene jeg får!

onsdag 10. mars 2010

En LO med mitt favorittbilde

Nå ble det jammen lenge siden jeg har lagt ut noe igjen. Har vært travelt opptatt med stafett på scrapping.no, og da har det blitt veldig mange LOer på fire uker, men null tid både her på min egen blogg og hos andre! De trenger visst litt tid den familien min også. *ler*

En av oppgavene i stafetten var å scrappe vårt favorittbilde. Jeg har jo mange da, men er veldig glad i dette! Det er mine to små elsklinger. Er de ikke herlige?

Arkene jeg har brukt er fra SEI. Sommerfuglene er også klippet ut av et SEIark. Synes de er så nydelige!!! Ellers er det vel stort sett blomster fra Prima, litt knapper og litt perler og tyll.

Takk for at du titter innom!