søndag 31. januar 2010

Kort til en liten jentebaby :)

Jeg prøver å få laget opp litt kort om dagen, synes det er så flaut å måtte kjøpe kort (eller å komme uten hvis jeg ikke har rukket å kjøpe) når jeg driver med denne hobbyen her... Går jo ikke veldig unna da, men innimellom får jeg i hvert fall gjort noe. :) Prøver å lage litt enkle kort om dagen også, liker jo egentlig å bruke masse masse pynt, men så er de tså mange som får til den ekle stilen, er litt misunnelig på den... Den sitter ikke helt hos meg da, men jeg prøver meg! :) På dette kortet har jeg fått brukt opp litt rester, veldig kjekt!! Prøver å få unna litt av det også! Det prikkete mønsterarket er fra Melissa Frances, det samme er klistremerket jeg har brukt på forsiden. Jeg har brukt en Martha Stewartpunch på det, synes de er så lekre!! Det rosa arket er fra My Minds Eye. Stempelet er fra Stempelglede.

Inne i kortet har jeg brukt en bit til av det samme mønsterarket. Dette stempelet er også fra Stempelglede. Har satt inn bittesmå hjerte- og stjernebling jeg har kjøpt på e-bay.

Plass til å skrive en koselig hilsen til den nyfødte, samme ark som på forsiden, fra MME. Har brukt Martha Stewartpunchen her også. En enkel blomst fra Prima, og bladet er stanset ut med QK. Litt glitterlim på begge deler. :)

Veldig enkel bakside. Det er ikke brukt noen punch bak her, det skinner bare gjennom fra baksiden. Ikke helt gjennomtenkt å ta bilde i vinduskarmen, men det var så vanskelig med lys her når jeg tok bildene. :)


Takk for at du titten innom bloggen min, utrolig koselig hvis du legger igjen et spor etter deg også! :)

Jeg har fått to awarder!

Jeg har vært så heldig å få to awarder, fra Mette og Linda. Jeg ble kjempeglad, utrolig morsomt å få fra to dyktige scrappere! Mette er jeg så heldig å treffe med jevne mellomrom, i den supre torsdagsklubben vår. :D Linda sin blogg oppdaget jeg nettopp, og der var det jammen mye fint!! Det er masse inspirasjon å hente hos begge to!

Med denne awarden fulgte det med en regel, og det er å skrive 10 ting som gjør meg glad.

1. Familien min
2. Vennene mine
3. Scrapping
4. Å få koselig kommentarer i bloggen min
5. Scrappetreff
6. En herlig ferie
7. Gode filmer
8. En skikkelig venninnekveld
9. Shopping
10. God musikk (all mulig musikk, hver til sitt bruk :D)

Her er den andre :)



Det er så utrolig mange flinke scrappere som fortjener en award da!! Jeg har i hvert fall lyst til å gi disse videre til

Hanne, en av de andre medlemmene i torsdagsklubben. Lager det ene nydelig kortet etter det andre (og en LO innimellom). Maler nyydelig stempeltrykk og bruker så herlige farger og pynt!

Anne er en herlig dame som lager så utrolig mye flott, ut av nesten hva som helst. Tomme syltetøyglass eller gamle kakeformer, litt papir og annen pynt, og vips så har hun laget en nydelig dekorasjon.

Maria har en herlig stil på kortene sine synes jeg! Enkle, men allikevel med så herlige detaljer. Og masse herlige farger!! I tillegg så arrangerer hun utrolig koselige scrappetreff i Moss. :)

Maya lager nydelige gjennomførte kort, utrolig flink til å male stempeltrykk og pynter helt nydelig! Har også andre flotte prosjekter!

Nina har en utrolig inspirerende blogg! Lager nydelige kort, bruker farger og pynt på herlig vis!!

Og så vil jeg selvfølgelig sende den tilbake til Mette og Linda som jeg fikk de fra! Tusen takk igjen!! Ta en titt og få inspirasjon fra dem alle sammen!!

onsdag 27. januar 2010

Dåpsinvitasjonene til lillegutt

En mnd igjen til dåpen til lille gutten vår. Invitasjonene ble ferdige for noen dager siden, og er nå på vei ut til de som skal ha dem. Var veldig koselig å lage dem, men blir litt kjedelig også når man skal lage mange like! Men nå er de i hvert fall ferdige! :D

Har laget de veldig enkle, synes det var greit siden jeg skulle lage 30 stykk på ganske kort tid. :) Har brukt bazzill som base, og Martha Stewart punch langs kanten på forsiden. Mønsterarket er fra Papirdesign. Hydrangea blomster fra Prima og rose fra Papirloftet. Husker ikke hvor "Invitasjon"stempelet er fra, men det er i hvert fall embosset med Distress Faded Jeans. Tagen er fra Spellbinders, og den er "festet" med to perler. Sløyfebåndet går rundt hele kortet, og må knytes opp for å lese invitasjonen.


Utrolig enkel på baksiden. Har satt på en blomst med en punchet sirkel fra mønsterarket, kun for å skjule en gluedot som holder båndet på plass. :) Viser ikke bilde fra innsiden, det er kun teksten printet på blå bazzill.

Takk for titten! :)

mandag 25. januar 2010

Blogcandy hos Mettepip


Mette feirer over 20 000 besøkende i bloggen sin med denne flotte blogcandyen! Ikke rart det har vært så mange innom der, hun er fantastisk dyktig, og lager de nydeligste kreasjoner! Jeg er så heldig å være på faste treff med Mette, og får se mye av det hun lager på ordentlig, og det er virkelig inspirerende!! Jeg vet ikke om noen som lager tingene så gjennomført som det hun gjør! Alt som blir laget er gjennomført ned til den minste lille detalj!! Gleder meg til hver gang jeg ser det er noe nytt i bloggen, her er det masse inspirasjon å hente!

onsdag 20. januar 2010

Takkekort til jordmor

Ja da har det blitt lenge siden jeg oppdaterte bloggen min. Det har ikke blitt scrappet så mye heller, så det er jo ikke så rart. Grunnen til lite scrapping er lille William som ble født i november. :) Dette kortet lagde jeg til jordmoren som jeg har gått til svangerskapskontroller hos. Vi var også så heldige at det var hun som var med under fødselen. :)


Jeg har bare brukt resteark på kortet, veldig kjekt å få brukt det opp!! Det blå arket er fra My Minds Eye, og det mønstrete er fra Graphic 45. Stempelet på forsiden er fra Stempelglede, og det har fått litt glitterlim på seg også. Diverse blomster som også har fått på litt glitterlim. Blir brukt en del av det ja. :) Sommerfuglen er fra Karen Marie Klip, og den har selvfølgelig litt glitterlim den også. :)


Her er bilde av det nyeste gullet i familien. Stemplene i hjørnet på skrivesiden er fra Papirloftet. En stork oppe i venstre hjørne, og en liten sau nede til høyre.